Mediterrán húskalandok

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Három francia-olasz ihletésű különleges húsételt hoztunk erre kurzusra – olyan hozzávalókkal, amit Magyarországon ritkábban, vagy kevesebbet használunk. Szándékosan nem cifrázzuk túl a köreteket, mert azt akarjuk, hogy a főszereplő húsok még jobban érvényesüljenek. Hideg előételnek egy marsala borral készült pástétomot készítünk nyúlmájból - finom ciabatta pirítóssal és hagymalekvárral. Majd egy klasszikus franciás fogás jön: French rack, azaz bárányborda, először pirítjuk, majd befűszerezzük és omlósra sütjük szeletelt burgonyaágyon. Főételünk borjúpofa vörös borban főzve, amihez persze olasz köret, grillezett polenta dukál hozzá.
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.