Mediterrán húskalandok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Három francia-olasz ihletésű különleges húsételt hoztunk erre kurzusra – olyan hozzávalókkal, amit Magyarországon ritkábban, vagy kevesebbet használunk. Szándékosan nem cifrázzuk túl a köreteket, mert azt akarjuk, hogy a főszereplő húsok még jobban érvényesüljenek. Hideg előételnek egy marsala borral készült pástétomot készítünk nyúlmájból - finom ciabatta pirítóssal és hagymalekvárral. Majd egy klasszikus franciás fogás jön: French rack, azaz bárányborda, először pirítjuk, majd befűszerezzük és omlósra sütjük szeletelt burgonyaágyon. Főételünk borjúpofa vörös borban főzve, amihez persze olasz köret, grillezett polenta dukál hozzá.

MENÜ

KIÍRT ALKALMAK

2025. július. 14. - hétfő
16:00 - 19:00 Etyek

HÁNY FŐ RÉSZÉRE?

FIZETÉSI MÓD VÁLASZTÁSA

Bankkártya Stripe

A díjat a Stripe Inc. bankkártya elfogadó rendszerén keresztül is kiegyenlítheted a saját oldalunkon maradva, a kártyaadatok bekérését követően, egyetlen kattintással megtörténik a jelentkezés és a pénzügyi tranzakció is.

Hibás kártyaadatok!

FELHASZNÁLATÓ VOUCHEREID

Rendszerünk automatikusan kiválasztotta és jelenkezéskor beváltja az alábbi voucher(eke)t.

Ajándékba kaptál vouchert?

Kérjük váltsd be jelentkezés előtt!

PayPal direkt átutalás

Legegyszerűbb fizetés ha a díjat azonnal paypal számlád segítségével egyenlítenéd ki. Egy klikk, és máris jelentkezhetsz.

Korlátlan italcsomag vásárlás

Vegyél korlátlan italcsomagot a voucher mellé (üdítő, sör, bor) 4990 Ft

Megjegyzés

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 (20) 371-5004 számon vagy, írj e-mailt a hello@chefparade.hu címre!

Végösszeg:
- HUF

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás