Chicken Curry India

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A curry az indiai konyha királynője; sokféle változata közül ezúttal három csirkés fogásról tanulunk. A lágyan aromás, kesus-mandulás korma mifelénk kevésbé ismert, pedig félezer éve az indiai konyha oszlopos tagja. Viszonylag fiatal viszont a világszerte toplistás, selymesen paradicsomos Butter Chicken, Delhiből Az ízvilágában legintenzívebb Vindaloo pedig meglepő módon a Goa állambeli portugál fennhatóság öröksége. Az óra, a „szeminárium” célja a szószok karakterének harmonikus beállítása, az autentikus pirító, sűrítő módszerek elsajátítása. FIGYELEM: ez a kurzus egy nehezebb kurzus. Pörgőssége miatt olyan jelentkezőinknek javasoljuk, akik magabiztosak a konyhában, illetve szeretik a kihívásokat!
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…