Rák Rák Rák – koktélráktól homárig

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Aminosav, fehérje, omega-3 zsírsavak, antioxidánsok – ezekből nem lesz hiány az órán, miközben csak egy hozzávalóval dolgozunk: a rákkal. A mai menüsor tematizált; szándékosan nagyon egyszerű és gyors technikákkal dolgozunk, kevés egyéb alapanyaggal, hogy a fókusz a rákon és a rák elkészítésén maradjon. Körbejárjuk a magyarországi kínálatot, a különböző méreteket, elnevezéseket. Megyünk “kicsiktől az egészen nagyig” - lesz egész rák, rákfarok, pucolt rák, fagyasztott rák, friss rák, előfőzött rák, "desszertként" pedig egy egész homár is a közös asztalunkra kerül!

MENÜ

KIÍRT ALKALMAK

2025. július. 02. - szerda
16:00 - 19:00 Bécsi út

HÁNY FŐ RÉSZÉRE?

FIZETÉSI MÓD VÁLASZTÁSA

Bankkártya Stripe

A díjat a Stripe Inc. bankkártya elfogadó rendszerén keresztül is kiegyenlítheted a saját oldalunkon maradva, a kártyaadatok bekérését követően, egyetlen kattintással megtörténik a jelentkezés és a pénzügyi tranzakció is.

Hibás kártyaadatok!

FELHASZNÁLATÓ VOUCHEREID

Rendszerünk automatikusan kiválasztotta és jelenkezéskor beváltja az alábbi voucher(eke)t.

Ajándékba kaptál vouchert?

Kérjük váltsd be jelentkezés előtt!

PayPal direkt átutalás

Legegyszerűbb fizetés ha a díjat azonnal paypal számlád segítségével egyenlítenéd ki. Egy klikk, és máris jelentkezhetsz.

Korlátlan italcsomag vásárlás

Vegyél korlátlan italcsomagot a voucher mellé (üdítő, sör, bor) 4990 Ft

Megjegyzés

Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a +36 (20) 371-5004 számon vagy, írj e-mailt a hello@chefparade.hu címre!

Végösszeg:
- HUF

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás