Ethno-vegán sorozat – Mexikó

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Nehéz is kontinensünkön találni jó természetes vegán konyhát és az alapvetően a hódítók és bevándorlók által kialakult, kialakított Észak- és Latin- Amerikai konyháknál sincs könnyű dolgunk. Azonban ma kisérletet teszünk, a kedvenc zöldséges és gyümölcsös mexikói fogásainkat hozzuk el, ha kell az azték-maja gyökerekhez nyúlunk vissza. Tartsatok velünk!
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.