Dim Sum és Dumpling

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A dumpling az ázsiaiak mini derelyéje vagy maxi tortellinije. Kis falatkák, melynek különböző, régiókra jellemző verziói fellelhetők szerte Dél és Kelet Ázsiában. Változatos töltelékeik és elkészítési módjuk miatt fogyaszthatjuk őket előételként vagy főételként is. Ma alaposan körbejárjuk a témát: végig pásztázzuk a különböző tájak sajátosságait. Megnézzük mit lehet készen kapni - de frissen is gyúrunk tésztát. Bambuszedényben gőzölünk, de pirítunk is, olajban is sütünk - mártogatókat és leveseket állítunk be, valamint szót ejtünk az étkezési etikettről is. Mindeközben tradicionális ázsiai teát szürcsölhetünk, hogy még inkább fokozzuk a keleti hangulatot.
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…