Wok wok wok - Thailand
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Bár a wok mint konyhai eszköz eredetileg Kínából származik, mára Ázsia (és világ) szerte elterjedt és a legtöbb ázsiai ország megalkotta saját wok ételeit, receptjeit. Népszerű wok sorozatunk legújabb kurzusán Thaiföldre kalandozunk és klasszikus thai wok ételeket készítünk. Nemcsak a wokos technikák elsajátításán lesz a hangsúly - hanem alapanyagismereten és ezek keverési lehetőségein. Lesz rizs pároltan és pirítva, lesz üvegtészta és rizstészta, lesznek különféle húsok, rákok és persze sok-sok zöldség, paszta, szószok, fűszer, zöldfűszer és chili. Minden frissen finom: kéretik éhesen érkezni.
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…