Tex-Mex kedvenceink
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A Tex-Mexet nevezhetnénk akár Texicónak vagy Mexasnak is, hiszen a szó a két szomszédos állam nevéből képződött, és a mexikói származású texasiak konyháját jelöli. A két terület fúziós gasztronómiája hamar meghódította az USA déli, majd északi államait, és mára az egész világ rajong a tacókért, burritókért, fajitákért. A fieszták színkavalkádját idéző ételeknek a hús, a chili, a kukorica, az avokádó, a lime, a korianderzöld, a tejföl és a reszelt sajt adnak gazdag, de mégis friss ízvilágot. ¡Buen apetito!
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.