Pastaparádé - vegán különkiadás
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Ezt a kurzust két népszerű trend találkozása ihlette: az olasz konyha legikonikusabb alapanyaga a friss házi tészta és a vegán konyha térnyerése. A kurzus menüje három olasz régió segítségével mutatja be, hogyan lehetséges egyszerűen finom tésztaételeket készíteni állati eredetű élelmiszerek használata nélkül. Ezen az órán Toszkána adja nekünk a pici tésztát paradicsommal és jó sok fokhagymával, Emilia-Romagna régióból származik a különös technikával sodort garganelli tészta pisztáciás pesztóval, végül pedig Campari egy klasszikus spagettit sült cukkinivel inspirál bennünket. Kulturális kaland, nem csak vegánoknak!
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.