Mediterrán húskalandok

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Három francia-olasz ihletésű különleges húsételt hoztunk erre kurzusra – olyan hozzávalókkal, amit Magyarországon ritkábban, vagy kevesebbet használunk. Szándékosan nem cifrázzuk túl a köreteket, mert azt akarjuk, hogy a főszereplő húsok még jobban érvényesüljenek. Hideg előételnek egy marsala borral készült pástétomot készítünk nyúlmájból - finom ciabatta pirítóssal és hagymalekvárral. Majd egy klasszikus franciás fogás jön: French rack, azaz bárányborda, először pirítjuk, majd befűszerezzük és omlósra sütjük szeletelt burgonyaágyon. Főételünk borjúpofa vörös borban főzve, amihez persze olasz köret, grillezett polenta dukál hozzá.

MENÜ

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

HASHTAGIFY

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás