La Cucina Napoletana

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A Nápolyi Öbölben, a Vezúv árnyékában, Capri és Sorrento szomszédságában született ez a menüsorunk. Elkészítjük a mára már Olaszország szerte ismert és méltán népszerű klasszikust: sült padlizsánszeletek sok paradicsommal és a biztonság kedvéért rengeteg parmezánnal. A főétel - az ott egyik leggyakrabban használt húsból - borjúból készül majd, melynek ízesítésén az arab hatások köszönnek vissza, ehhez a sült burgonya köret viszont már a francia hódoltság hatásait tükrözi. Egyszóval egy elképesztően izgalmas, mégis olasz ízkavalkáddal várunk Benneteket, és ha ügyesek leszünk, még egy szuper ricottás linzertorta is összeáll.
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.