Koreai konyha

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ma este megismerkedünk pár tipikus koreai étellel - és meglátjuk a koreai ízek több fronton is közel állnak ahhoz a nomád ősi ízvilághoz, ahonnan a magyar konyhát is eredeztetjük: intenzív húshasználat, pácolás és grillezés, mesteri savanyúságok, gazdag betétes levesek. Ma terítéken egy tartalmas, tüzes leves, egy klasszikus, laktató, a tányéron összerakott zöldség egytálétel, egy remek marhahús főétel koreai páccal és grillezéssel, illetve egy retek salátát is megtanulunk elkészíteni, végezetül pedig az erőteljes ízeket hűsítő gyümölcs jégkrémmel zárjuk.
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…