Jordánia

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Az arab konyha fantasztikus és nagyon színes, annak ellenére hogy ezt a sok országot, nagy területet átölelő nagy konyhát jó pár hasonlóság jellemzi. Ma a Közel-Kelet egy fiatal, ámde ikonikus országát, Jordániát vesszük górcső alá. Nabateusok, görögök, rómaiak, ottománok mind elfoglalták és hatással voltak Jordánia történelmi és kultúrális örökségére, nem is beszélve a területet gazdag biodiverzitásáról. Ma este ezúttal nem mezzét: falatkákat és salátát főzünk, hanem egy teljes menüs lakomát rendezünk főszerepben egy finom leves, egy remek előétel, egy friss pita, két féle fenséges csirkeétel és egy különleges desszert.

MENÜ

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás