Halimádó - észak-afrikai különkiadás
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Az észak-afrikai konyha sokszínűsége a helyi fűszerek gazdagságán túl abból is a Földközi-tenger bőségéből is fakad. Halimádó sorozatunknak ebben a részében megismerkedünk azzal, hogyan használják a harissát, a római köményt, az őrölt koriandert, citromot és narancsot, és hogy miként/hogyan illesztik ezeket a tengeri halak és tengeri herkentyűk mellé Marokkó, Tunézia és Líbia partvidékén. Kóstoljunk bele együtt ebbe az izgalmas és egzotikus világba!
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.