Fánkvariációk

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Fánkot sütni egyszerre élmény és kihívás: a tökéletesen könnyű, szalagos vagy ropogós végeredményhez ismerni kell a tészta és a sütés titkait. Ezen az órán megtanuljuk, hogyan készítsünk három különböző, mégis egyformán ellenállhatatlan fánkfélét. A klasszikus szalagos fánk mellett egy könnyed ricottás olasz változatot (Castagnole di ricotta), valamint a ropogós, fahéjas cukorba forgatott spanyol churrost is elkészítjük. Garantáltan lisztes lesz a kezed, de az illatok és a végeredmény minden fáradtságot megér!
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.