Ethno-vegán sorozat - Olaszország
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Nehéz is kontinensünkön találni jó vegán konyhát: a mediterrán Olaszország talán kivétel. Ma estére összegyűjtöttünk pár olyan receptet, ahol nincs vaj, valami finom sajt, vagy hal. Lesznek viszont hüvelyesek, zöldségek, finom szószok, és persze kenyerek, valamint tészták. Kiránduljunk vegánul Olaszországba: Dél-Tirolból Toszkánán át egészen Szicíliáig.
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.