Chili lover
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A kapszaicin ismerősen csenghet a fűszeres ételek kedvelőinek, ugyanis ez az a fenolszármazék (C18H27NO3), aminek azt a jól ismert, mindent átható bizsergető érzést köszönhetjük, amit hétköznapi szóval élve egyszerűen csípősnek nevezünk. Ez az óra az igazi rajongóknak szól, azoknak, akik az éttermekben mindig extra csípős paprikát, plusz szószt kérnek az étlapon egyébként is kis chilipaprika piktogramokkal riogató fogások mellé. Ma este barangolunk a világ konyhái közt, a legforróbb latin ételeket keresve, Mexikótól Olaszországig. Különféle és fajta paprikák, szószok, leves, előételek, főétel mind a chilirajongás bűvkörében és a végén egy nem erős, csak hűsítő desszerttel!
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.