Chile és Peru

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Miért érdemes megismerni Peru és Chile gasztronómiáját? Mert mindkét ország egyedülálló kulináris élményt kínál, mely a földrajzi sokszínűségükből és gazdag kulturális örökségükből ered. Peru híres a friss ceviche-ről, ahol a tenger ízei keverednek a fűszerekkel, és a lomo saltado-ról, egy ínycsiklandó stir-fry-ról. Chile pedig empanadáival és pastel de choclo-jával, a gazdag húsos töltelékkel készült kukoricás pitével ad igazi dél-amerikai ízelítőt. Fedezd fel, mi rejlik e két ország kulináris hagyományaiban!
MENÜ
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.